Rak klambi listrik sing cerdas

Intelligent electric clothes rack

Pabrik produk logam Jialong, didegake ing taun 2007, minangka salah sawijining pabrikan domestik paling awal sing nindakake R&D, produksi lan penjualan rak sandhangan.
Ing pasar domestik akeh pasokan, didol menyang Malaysia, Singapura, Panama, Vietnam lan ing saindenging jagad.
Gantungan sandhangan Caiyi minangka perusahaan khusus kanggo produksi gantungan sandhangan listrik, gantungan sandhangan lipat ruangan lan gantungan sandhangan aluminium.