CY-8 (Rak toilet)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Swasana sing apik dina diwiwiti karo kamar sing resik

size

PAMBUKA RINGKAS

karakteristik :
1, Desain bentuk sing unik, apik, loman, praktis, ing pipa wesi nggunakake teknologi semprotan permukaan canggih, kanthi stabil kanggo nambah kapasitas bantalan, nggawe barang luwih aman.
2, panggunaan teknologi semprotan permukaan khusus, umur luwih dawa, tahan banyu lan awet, ora gampang teyeng, gampang dibersihake lan diresiki saben dinane.

characteristic

3) Sanajan rak plastik tradisional iku murah, butuh papan lan mung cocog kanggo papan sementara kayata omah kontrakan. Rak jamban kita bisa diselehake ing mburine jamban, sing bisa nggunakake ruang sing ora bisa digunakake ing wektu biasa lan nggawe jamban ora bakal repot maneh.

Second-point

4, Panggunaan pelat baja tipe gesper telung lapisan nambah area panggunaan lan nambah kapasitas bantalan.

fourth-point

5, tikar sikil sekrup sing bisa diatur kanthi efektif bisa nyegah gondhelan, lan bisa nyetel dhuwur kanthi sewenang-wenang miturut kahanan sing nyata, kanthi efektif nyingkiri geter sing ora stabil.

Fifth

Posisi instalasi :Rak jinis lantai, bebas ngebur, nglindhungi jubin, cedhak tembok luwih aman.

Installation-position

Umpan balik pelanggan :Amarga umpan balik saka akeh pelanggan, pancing triple iron gampang ditumpes sajrone transportasi amarga volume akeh. Kanggo nyegah pancing ora remuk maneh lan mengaruhi pengalaman, telung kait plastik sing kenthel digunakake, lan kait andhuk kertas uga kait plastik sing kenthel.

Customer-feedback

Kanthi paten, kualitas apik bisa dipercaya.

With-patents,-good-quality-is-trustworthy.

Pangguna sawetara motret langsung, praktis banget lan cocog karo logo rak toilet kita.

Users-of-some-live-shooting,-they-are-very-practical-and-convenient-to-our-toilet-shelf-logo.

Transportasi :Saben produk nganggo kemasan independen, lan kothak kemasan uga nampa kustomisasi. Sampeyan bisa ngubungi khusus, lan kita bakal ngatur miturut kabutuhan pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: