CY-7 (gantungan Aluminium)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Jaga uripe

Rinci PRODUK

bobote 75g
warna Emas sampanye, awu wesi, perak gletser
jembaré 2.0cm
tekstur bahan paduan aluminium
tujuane Panyimpenan lemari klambi, Pengatusan sandhangan
fungsi Anti selip, ora tilak, ora luntur, anti karat

PAMBUKA RINGKAS

karakteristik :
1, Kabeh aluminium ruang iku awet suwene lan logam kebak. Ora wedi kena ekspos jangka panjang, tahan suhu dhuwur, penuaan lan fragmen. Amarga aluminium luar angkasa diolah kanthi oksidasi suhu dhuwur lan proses khusus liyane, mula ora wedi karo korosi udan, karat lan jamur.
2 material Bahan kenthel paduan aluminium, kapasitas bantalan sing kuat, awet, fraktur ora longgar, bantalan beban seragam 15kg, klambi abot sing gampang digantung.

Characteristic

3) Gantungan bisa digunakake kanggo nyandhang sandhangan, suspender, clono dowo, andhuk lan liya-liyane.

aluminum-hanger-produc

4) Paduan aluminium padat, desain kandel 5mm, luwih padhet lan stabil, pakuat karo awak utama gantungan, kapasitas bantalan sing kuat, ora longgar.

Characteristicw2

5 pole Gantung lapisan kaping pindho, desain multi-fungsi.
6) 20mm bingkai awak sing amba, lancar tanpa burr, awet, kapasitas bantalan sing kuwat, ora gampang deformasi.

Characteristic2

7) 28mm desain busar sing amba, nambah permukaan kontak nganggo sandhangan, kanthi efektif nyuda tandha pangatusan, lancar tanpa tandha.

2Characteristic

Produksi: Kita duwe lini produksi sing sampurna iki, kabeh peralatan minangka peralatan impor, ana kontrol khusus, kontrol ketat kanggo saben proses produksi, kanggo njamin kualitas produk.

Kemasan lan transportasi:Saben gantungan kita dikemas kanthi mandiri kanggo nyegah benjolan sajrone transportasi ora mengaruhi produk. Pesenan minimum kita yaiku 340 lembar, yaiku, siji kasus.

Ngramut: Amarga gantungan kita digawe saka paduan aluminium, mula ora wedi karo suhu dhuwur lan ora bakal teyeng, mula yen kudu digunakake saben dina, kita mung kudu ngusap nganggo andhuk biasa.

Sawise adol:Kita bisa njamin manawa produk duwe tingkat pass 99%. Yen sampeyan duwe komentar utawa saran babagan produk, sampeyan bisa ngubungi langsung liwat email, lan bakal dikirim maneh kanggo sampeyan ing pangiriman sabanjure.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane