CY-6 (gantungan Aluminium)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Sing diupayakake dudu mung gantungan, nanging uga golek prilaku urip sing bebas lan gampang.

Rinci PRODUK

bobote 45g
warna Emas mawar, awu wesi, perak gletser
jembaré 1,5cm
tekstur bahan paduan aluminium
tujuane Panyimpenan lemari klambi, pangatusan loteng
fungsi Anti selip, ora tilak, ora luntur, anti karat

PAMBUKA RINGKAS

karakteristik :
1 materials Bahan paduan aluminium kanthi bobot entheng lan kekuatan dhuwur biasane digunakake kanggo nggawe salib komposit tembok tipis kanthi kothong, sing gampang digunakake lan nyuda bobot. Salib-bagean duwe kekuatan lentur sing dhuwur, mula gantungan sing digawe iku awet lan deformasi cilik.

Advertising slogan:What we pursue is not only the hanger, we are looking for a kind of life attitude, free and easy.

2). Desain sederhana, tampilan elegan, swasana mulus, cetakan sepotong, desain ergonomis, luwih pas karo radian sandhangan, ora ana bekas garing ing pundhak, nggawe sandhangan luwih sehat.

aingleimg

3) Struktur mekanik Segitiga, bantalan beban sing kuat, pundhak sing amba lan kenthel, bantalan luwih apik, duwe jantung sing kuwat, pirang-pirang beban bisa ditanggung.

CY6

4) Penguatan kuku willow padat, pucuk tangan, awet lan kukuh, bisa digunakake sajrone urip.

num05
2num05

Konsep desain :
Gabungan karo teknologi estetika Tionghoa lan Kulon, fokus ing desain pangatusan urip modern, kemewahan ringan tanpa konsep desain profil tinggi.
Tujuan asli desain rak sandhangan tipe H yaiku kanggo papan kulawarga sing rame. Yen dibandhingake karo rak sandhangan liyane, ruangane luwih garing, stabilitas sing kuwat, lan ora gampang disebul angin.
Bahan paduan aluminium kelas penerbangan, proses pemotongan modern, penampilan sing luwih modis, ing omah uga pemandangan sing apik.

barang pesenan :
Kita duwe 450 potongan per kasus. Pesenan minimal minangka salah sawijining kasus.

Baris produksi rak klambi aluminium kanggo produksi, kanggo njamin kualitas, kita duwe wong khusus kanggo ngontrol saben level. Saben mesin diawasi kanggo njamin kualitas saben produk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane