CY-5 (Rak klambi listrik sing cerdas)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pangatusan udhara kanthi cerdas

Rinci PRODUK

Tegangan

110-220v / 50Hz

daya motor 130w
Daya cahya 12w kekeringan pangatusan 400W * 2
Daya sterilisasi UV 3w * 2 Tenaga garing udhara 6w * 2
tekstur bahan paduan aluminium Stroke kabel 1.15-1.26m
Dawa host 1,3m Kandel mesin utama 8cm
Jembar host 31.5cm Angkat sawetara 0,15-1,2m
Bobot net 12-18kg payload maksimum 35kg
warna Awu wesi, emas mawar, perak gletser
818 mesin lengkap kanthi 4 batang teleskopis opsional, dawane: 13m + 1m

(4 bar lurus putih: 2.4m)

PAMBUKA RINGKAS

karakteristik :
1, Alloy magnesium aluminium awet, ora karat, ora gampang kobong, perawatan telung lapis, ora luntur, tahan gores lan gampang dirawat.
2 treatment Perawatan permukaan elektroforetik nggawe permukaan gantungan luwih lancar lan nambah perasaan level tinggi.
3, Kita nggunakake motor performa tinggi, tenaga kuat, kanthi proteksi overheating, sepi garing garing, fitur hemat energi, umur luwih awet.
4 rod Rod pangatusan quilt bisa dilipat munggah, sing gampang kanggo ngirit ruangan, lan desain ngowahi mudhun luwih asri lan trep.

Posisi instalasi :Produk kita bisa dipasang ing atap gypsum, langit-langit terpadu lan atap semen.

tekstur bahan :
1 : Kontrol jarak jauh sing cerdas, operasi sing gampang, ngangkat remot kontrol, tanggepan siji tombol.

texture of material

2 : Dilengkapi lampu LED lampu listrik 12W, ora prelu nginstal peralatan lampu liyane sajrone 15 meter persegi, madhangi saben pojok balkon, nyuda masalah sandhangan sing kakehan ngalangi garis pandang nalika proses pangatusan.

cy-5-1

Lubang pangatusan 320, kanggo nyukupi kabutuhan pangatusan kulawarga, jarak ilmiah, ventilasi lan gampang garing, bisa uga garing, bisa nyegah deformasi sandhangan.

4 : Rong mode pangatusan, pasokan udara seragam saka ndhuwur nganti ngisor, kanthi efektif nutupi sandhangan pangatusan, nyepetake sirkulasi udara, lan nggawe sandhangan kanthi cepet tanpa ngrusak klambi.

cy-5-2

5 : Lampu disinfeksi UV dobel, nglindhungi kesehatan, kanthi efektif bisa ngrusak sandhangan, nalika udan uga bisa ngrasakake sinar matahari.

cy-5-3

6 : Sistem kontrol cerdas nggawe luwih aman mandheg yen ana alangan. Nalika proses mudhun, rak sandhangan bakal mandheg kanthi otomatis nalika nemoni alangan, supaya bisa nglindhungi keamanan wong lan mesin.

num6

7 : Bingkai gunting paduan aluminium, slot kertu, tali kawat baja garansi kaping pindho, luwih aman.

num7

Inventarisasi

Inventory2
Inventory

Adegan kerja

Work-scenes
Work-scenes2
Work-scenes3
Work-scenes4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: