CY-2 (gantungan klambi push-tarik ruangan biasa)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Luwih stabil, luwih aman, luwih awet

Rinci PRODUK

Tekstur materi Paduan A00aluminium Klasifikasi produk  telung cagak / patang cagak
warna Sampanye / perak
Dawane tiang pangatusan 0.6m / 0.8m / 1m / 1.5m / 2m / 2.5m / 3m

(Kita bisa ngatur miturut kekarepan antara 0,5m lan 3M yen prelu)

dawane 0,8 m 1.0m 1,5 m 2m 2,5 m Bobot siji dhukungan
Jumlah bolongan sing cocog 5 6 8 12 15
Bobote telung cagak 0,67kg 0,84kg 1,26kg 1,68kg 2,1kg 1,34kg
Bobote patang cagak 0,89kg 1,12kg 1,68kg 2,24kg 2,8kg 1,67kg

(Kekandelan tabung 1,0 mm)

Brackets

Kurung

Baja Saluran

Channel-steel
Channel-thickness

Kandel Saluran

Setengah Tutup

Half-close-up
Pipe-wall-thickness

Ketebalan Tembok Pipa

Jembar

width
Willow-nail

Kuku Willow

PAMBUKA RINGKAS

Karakteristik :Nggunakake peralatan impor, teknologi canggih, produksi apik banget, sawise perawatan pipa duwe kinerja anti-korosi sing kuat, resistensi oksidasi, perawatan permukaan kelas mobil. Lantai super kenthel, sawise dipasang, krenjang luwih stabil lan padhet, push tiang lan narik luwih lancar, lan bantalan kuku willow luwih kuwat. Desain lingkaran dobel uga nggawe produk luwih ayu.

Instal :Instalasi seluler gratis, yen ana titik tetep, krenjang bisa disetel ing dawa tiang kasebut.

Disesuaikan:Kita uga ndhukung kustomisasi tabung, nambah dhukungan ing sisih njero tabung kanggo nambah estetika nalika luwih stabil.

singlim

Dhasar :Nalika ngemas produk, kita bakal ngemas lan misahake supaya bisa dikirim menyang kondisi sing apik. Mesthi wae, kita uga bakal menehi bagean tambahan kanggo nyegah karusakan lan bagean sing ilang. Kita bakal ngasilake produk sing rusak mbesuk. Kanggo masalah instalasi, kita bakal duwe tutorial instalasi sing rinci. Yen perlu, kita bisa ngatur agen lokal kanggo nginstal ing situs.

Ana akeh pelanggan sing bakal milih produk. Kita ngasilake jutaan produk saben taun. Kita bisa njamin kualitas nalika njamin jumlahe. Tingkat kualifikasi tekan 98%, lan kita bakal nindakake saben detail lan saben produk kanthi ati.

Solusi :Sawetara pelanggan bisa uga duwe ide kanggo nggawe hanger. Kita bisa nyedhiyani sawetara solusi miturut ide para pelanggan, kalebu nomer bolongan, pangaturan warna aksesori, lan sawetara rincian.

Cilik :Contone, ing produk sing diekspor menyang Vietnam, pelanggan njaluk supaya kita bisa garing supaya bisa garing nganggo kondhisi mung 80cm. Sawise tes bola-bali, kita ngebor 12 bolongan ing tiang kanggo ngrampungake masalah yen cagak kasebut cekak banget kanggo ngeringake sandhangan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: