CY-10 (Dhukungan klambi jubin)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Model sing apik, kuat lan awet

imgzhutu

PAMBUKA RINGKAS

karakteristik :
1) Bukak lan sampeyan bisa nggunakake, ora prelu nginstal, ati-ati karo wanita ayu, ngirit masalah instalasi.
2) Karo area pangatusan sing gedhe, malah selimut paling gedhe ora wedi.
3 lift Angkat gratis swiwi dobel, dhukungan tabung persegi struktur geometris, dhukungan padhet, nyengkuyung tenan sandhangan, garing tanpa kuwatir.

Floor-to-ceiling clothes support (3)

4) Ora kudu dieling-eling papan sing garing kayata 12 andhuk utawa sepatu. Kesenjangan ventilasi sing apik kanggo nggawa kelembapan.
5) Pilihan resin pp, tahan lembab lan tanpa ambu, desain sederhana Jepang.

Wfdgdbvvb6

6 design Desain snap-in, macem-macem proteksi, bisa ningkatake soliditas rak, panggunaan katenangan sing luwih tentrem.

Wfdgdbvvb6

7, Desain lipat, panyimpenan gampang, ora perlu digunakake nalika diselehake ing pojok, ora njupuk papan.

Rincian

cy-10-1

● Gamelan tanpa burrs, buntut ditambah lengen klambi kanggo nyegah ngeruk, kanggo nglindhungi safety saka sing duwe.

cy-10-2

● Link paku willow sing dikuatake luwih stabil

cy-10-3

● Desain anti-slip ing sisih ngisor, gunakake luwih tentrem


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: