Babagan Kita

PROFIL PERUSAHAAN

Kepiye cara miwiti?

Pabrik produk logam Jialong, didegake ing taun 2007, minangka salah sawijining pabrikan domestik paling awal sing nindakake R&D, produksi lan penjualan rak sandhangan.

Ing pasar domestik akeh pasokan, didol menyang Malaysia, Singapura, Panama, Vietnam lan ing saindenging jagad.

Gantungan sandhangan Caiyi minangka perusahaan khusus kanggo produksi gantungan sandhangan listrik, gantungan sandhangan lipat ruangan lan gantungan sandhangan aluminium. 

+
Pengalaman Taun
+
Bakat Pinunjul
Area Pabrik
yuta
Adol

INOVASI SEGALA PAKUSAN PEMANDU, INTEGRITIF ASING DASAR, KANGGO NYiptakake FUTURE MENANG.

Gantungan kami digawe saka bahan baku paduan aluminium berkualitas tinggi, lan duwe perawatan permukaan khusus. Gantungan nduweni sifat anti-korosi lan anti-penuaan sing padha lan produk liyane sing padha ora bisa cocog, lan awet. Tahan kulit lan tahan scrub, sing luwih apik tinimbang produk liyane. Desain sing diperkuat ing tengah luwih padhet lan awet, sing digunakake kanggo pangatusan sandhangan ing balkon kulawarga, luwih trep lan luwih ngirit ruangan.

Half-close-up
Side
Half-close-up

Kabeh staf kanggo mesthekake yen saben pangguna nyedhiyakake produk sing berkualitas, saben bagean saka proses kasebut cocog banget karo standar internasional kanggo produksi lan pamrosesan.

Pabrik Kita

Kita nggunakake peralatan canggih, lapisan manual kanthi lapisan, kanthi peralatan produksi lini majelis domestik, divisi produksi lokakarya jelas, efisiensi produksi dhuwur.

Inventory2
abougimt
Work-scenes2
Factory map (1)
Factory map (2)
Factory map (3)

APA KLIEN KATA?

1: Kualitas produk apik banget, desain tampilan sing sederhana lan loman, kapasitas bantalan kuwat, instalasi gampang, bisa dituku.
2: Tekstur sing apik, instalasi sing apik, aksesoris lengkap, respons tanggap remot kontrol cerdas, trep lan gampang digunakake.
3 : Cukup kuat, lan gaya sing apik, rak sandhangan lan pangatusan, disinfeksi UV, efek pangatusan udhara, apik tenan!
4 : Tiang pangatusan ageman kaget. Tiang iki kandel cukup, kuwat lan awet. Jumlah bolongan cukup kanggo klambi kulawarga. Oke yen garing telung garnet kandel.